تحقیق نیشکر

نیشکر از گیاهان مهم قندی است که کشت و کار آن سابقه طولانی دارد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 70
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی کشاورزی


توضیحات کامل

نیشکر از گیاهان مهم قندی است که کشت و کار آن سابقه طولانی دارد. ساقه نیشکر دارای 14 تا 17 درصد ساکارز بوده از ساقه نیشکر در تهیه کاغذ و مقوای ساختمانی و همچنین بعد از استخراج قند ملاس ملاس و تفاله ان به عنوان محصول جانبی که که از آنها به ترتیب در تهیه الکل و تغذیه دام استفاده میشود. سابقه کشت این گیاه حدود 600 سال قبل از میلاد در گینه و اندونزی و هند گزارش شده است. اسکندر در بازگشت از هندوستان آن را به اروپا برد. امکان این است که قبل از اسلام نیشکر در عربستان و ایران و مصر کشت میشده است. حکومت های اسلامی در نیشکر کاری و شکر گیری از نیشکر در ممالک تحت تصرف خود سهم بسزایی داشته اند. به هر حال در اکثر کتابهای تاریخی ایرانیان را اولین مردمی میدانند که از نیشکر شکر استخراج کرده اند. کشت نیشکر در خوزستان 700 تا 800 سال قبل از میلاد رواج داشته و کلمه خوزستان به معنی شکرستان میباشد. کشت نیشکر در خوزتستان آنقدر زیاد بوده که خلفای عباسی روزانه هزار دینار به عنوان مالیات از نیشکر کاران عاید داشته اند. آغاز فعالییت برای کشت نیشکردر خوزستان در سال 1316 الی 1318 بوده ولی شروع جنگ جهانی و کارشکنی شرکت نفتی سابق ایران و انگلیس باعث عدم رسیدگی به این فعالییت شد. با همکاری FAO در سال 1330 برنامه کشت نیشکر در خوزستان پایه گذاری شد و تا امروز ادامه داشته بطوریکه در حال حاضر برنامه توسعه نیشکر یکی از بزرگترین طرح های ملی ایران است. سطح زیر کشت این محصول در سال 1365 به مقدار 28000 هکتار با متوسط عملکرد 83 تن ساقه در هکتار بوده.

فهرست مطالب

مقدمه. 4

چکیده. 5

نیشکر. 6

سازگاری: 6

مورفولوژی نیشکر. 7

کود شیمیایی: 9

کنترل علفهای هرز: 10

آفات و امراض: 10

خواص پژشکی نیشکر. 13

خاکشناسی نیشکر. 14

2-  روش های بکارگرفته شده. 20

3- نتایج حاصله. 22

مورد بررسی 26

نتیجه گیری: 29

مراکز کشت چغندر قند ونیشکر : 32

وضعیت تولید ومصرف شکر. 33

طرح نیشکر و تالاب شادگان 34

تجارت جهانی شکر : 39

انواع مختلف شکر. 40

شکر تصفیه شده 10 : 41

شکر دو بار تصفیه شده : 41

شکر خام : 41

قند پرسی : 41

شکر قهوه ای : 41

شکر متبلور تصفیه نشده : 41

الکل 42

گاز کربنیک مایع و یخ خشک. 43

پساب تخمیر. 43

مراحل تولید شکر. 44

برداشت و انبار کردن نیشکر. 44

شستشوی نیشکر. 45

عصاره گیری از نیشکر. 45

استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر (Diffusion process). 47

توزین شربت خام. 48

آهک زنی به شربت خام نیشکر (Liminig of cane juice). 49

تغلیظ شربت 51

طباخی برای تولید شکر خام. 51

تصفیه شکر خام. 52

آفیناسیون شکر خام (Affination of raw sugar). 53

حل کردن شکر خام(Melting). 54

تصفیه شربت شکر خام. 54

2 -تصفیه شکر خام با شیر آهک و گاز کربنیک. 55

طباخی برای تولید شکر سفید. 56

آب مصرفی در کارخانه های تولید شکر. 57

منبع تامین آب مصرفی کارخانه : 66

کوره بخار : 66

نقش شکر در الودگی در صنایع غذایی 69

منابع

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آژانس مسافرتی آنالیز فوتبال فروش گيت فروشگاهي خريد و فروش تخت دو نفره با قيمت مناسب آموزش زبان هلندی ثبت شرکت Doug صبح