پروژه کارآفرینی تولید بیسکوییت ساده، میشیکا، نان و شیرینی

واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر شیری


مشخصات فایل

تعداد صفحات 40
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی طرح توجیهی صنعتی


توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی تولید بیسکوییت ساده، میشیکا، نان و شیرینی

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید بیسکوییت ساده، میشیکا، نان و شیرینی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغاایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغاایی :

تعداد اشتغاایی این طرح 15 نفر میباشد .

فهرست مطالب

فصل اول 5

1- 1 مقدمه : 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 6

محل اجرا : 6

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 7

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح : 7

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه : 7

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغاایی : 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8

سرچشمه و پیشینه 8

گونه‌ها 9

ور آمدن خمیر 11

فرایندهای شیمیایی طی عمل ور آمدن خمیر نان 11

نان در فرهنگ های مختلف 12

انواع نان 12

تاریخچه نان 13

دستورالعمل تهیه نان 14

شیرینی 15

بیسکوییت 15

مجوز های قانونی : 16

مراحل صدور جواز تاسیس : 16

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 17

مدارک مورد نیاز: 17

اصلاحیه جواز تاسیس : 18

تعریف: 19

صدور پروانه بهره برداری : 19

مراحل صدور توسعه طرح : 19

فصل دوم 21

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 22

بازدید از  محل تولید بیسکوییت و شیرینی در شهرک صنعتی البرز 22

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 22

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 23

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 25

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی : 25

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی : 26

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان) 26

فصل سوم 27

1- سرمایه گذاری ثابت طرح : 28

1-1- زمین محل اجرای طرح : 28

2-1- محوطه سازی : 28

3-1- ساختمان ها : 29

4-1- تأسیسات و تجهیزات : 30

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی : 31

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه : 33

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی : 33

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری : 34

جدول هزینه های ثابت طرح : 34

2- هزینه های جاری طرح : 35

1-2- حقوق و دستمزد : 35

2-2- مواد اولیه و بسته بندی : 37

3-2- هزینه سوخت و انرژی : 38

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری : 38

جدول هزینه های جاری طرح : 39

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید : 40

سرمایه در گردش : 40

جدول سرمایه گذاری : 41

فصل چهارم 43

نتایج حاصله از اجرای طرح : 44

منبع 44

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : شیرینی ,تولید ,بیسکوییت ,هزینه ,میزان ,مفید ,تولید بیسکوییت ,ساده، میشیکا، ,بیسکوییت ساده، ,پروژه کارآفرینی ,جواز تاسیس ,بیسکوییت ساده، میشیکا، ,تولید بیسکوییت ساده، ,کارآفرینی تولید بیسکوییت ,پروژه کارآفرینی تولید
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات در اینستاگرام دنیای از خوشمزه ها آموزش های همگانی رتبه الکسا ایران Sylvia گومبا نگاه نینی دار